ENG SLO

Akupresura kot terapija-seminar z delavnico 13.12.2014

V želji približati številne koristi in široko uporabnost starodavne akupresure, 13.  decembra 2014, pripravljamo seminar z delavnico

Akupresura kot terapija

na katerem bo svoje znanje z name delila doktorica Milena Plut Podvršič, dr. med., akupunkturologinja, predavateljica in avtorica knjige Pot do srca. Podrobneje si bomo ogledali akupresuro in tradicionalno kitajsko medicino, dr. Milena Plut Podvršič pa bo razkrila tudi zakladnico svojih neprecenljivih izkušenj, ki jih je zbrala v več kot 30-letni praksi. Prikazala bo praktično uporabnost akupresure, pomagala do poglobljenega razumevanja le-te, po predavanju pa vas bo naučila tudi samostojne izvedbe akupresure.

8-urni praktični seminar smo razdelili na dva dela, in sicer se bo odvijal od 9h do 17h v prostorih Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja (Vojkova cesta 63, Ljubljana).

Kotizacija za 8-urni praktični seminar znaša 190 EUR.

V  kolikor se boste na seminarju odločili za nakup izobraževalnega orodja IntPad, pripomočka za pripravo na terapijo akupresure, je polovica kotizacije seminarja že vključena v ceno orodja.

Prijave na seminar so možne do zapolnitve mest preko elektronske pošte bostjan@intpad.net ali telefonske številke 040 460 885.

Vljudno vabljeni!