ENG SLO

Od priprave do izvedbe akupresure z izobraževalnim orodjem IntPad – 16. 9. 2014

Kako združiti starodavno znanje s sodobno tehnologijo?  

Za lažji odgovor na vprašanje vas vabimo na predstavitev akupresure kot terapije s pomočjo izobraževalnega orodja IntPad, na kateri se boste seznanili z akupresuro in nadvse priročno inovacijo slovenskih strokovnjakov, ki z le nekaj dotiki na doseg prinaša več tisoč let staro znanje in izkušnje, zbrane na enem mestu.
 

Le nekaj dotikov
in na enem mestu najdete neprecenljivo znanje in izkušnje. IntPad je profesionalno orodje za samostojno izvajanje akupresure, ki je namenjeno širokemu spektru profesionalnih uporabnikov, od terapevtov, maserjev, trenerjev fitnesa, pa vse do medicinskih sester ter zdravnikov.
 

IntPad terapevtu omogoča, da ima kjerkoli in kadarkoli v hipu pri roki rešitev za težave svoje stranke. Terapevta vodi skozi celoten proces tako izbire ustrezne terapije akupresure za posamezen primer, kot tudi skozi njeno izvedbo.  

Izobraževalno orodje smo zadnjih pet let razvijali v sodelovanju z doktorji medicine, akupunkturologi, različnimi terapevti, psihologi in biologi. V njem je zbranih tudi več kot 30 let dragocenih izkušenj soavtorice orodja, Milene Plut Podvršič, dr. med., akupunkturologinje in predavateljice.
 

Predstavitev se bo odvijala 16. septembra ob 17. uri v prostorih Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja (Vojkova 63, Ljubljana).  

Prijave na predstavitev zbiramo do zapolnitve mest preko elektronske pošte masa@intpad.net ali telefonske številke 041 707 606. 

Ob prijavi je zaradi omejenega števila sedežev in izredno velikega zanimanja potrebno plačilo kavcije v višini 20 EUR, ki vam jo ob prihodu na predstavitev vrnemo.  

Ob prijavi navedite svoje ime in priimek, telefonsko številko in elektronski naslov, po prejeti prijavi pa vam bomo posredovali TRR, na katerega nato nakažete celotno kotizacijo seminarja.
 

Za več informacij smo na vam na voljo na zgoraj navedeni številki in elektronskem naslovu.    

Prisrčno vabljeni!