ENG SLO

IntPad čaka izredno pester vikend!

V Londonu na CamExpo se potegujemo za naslov najboljšega produkta, v Laškem pa se bomo udeležili strokovnega srečanja sekcij fizioterapevtov.


IntPad prvič na tleh Velike Britanije!


Odpravili se bomo v London, na CamExpo 2014, kjer bomo 4. in 5. oktobra predstavljali slovensko inovacijo za izvajanje akupresure. Na osrednjem dogodku s področja komplementarne, naravne in integrativne medicine v Veliki Britaniji se potegujemo tudi za laskavi naziv najboljšega produkta leta 2014. Že z nominacijo smo dokazali, da je IntPad resnično uporabna inovacija in produkt, ki terapevtom in vsem ostalim uporabnikom lahko v veliki meri poenostavi izvajanje terapij.


Več o dogodku CamExpo na: http://www.camexpo.co.uk/

Kako poteka fizioterapija v praksi?


4. oktobra se bo v Laškem odvijalo strokovno srečanje z naslovom Izvajanje novega obračunskega modela fizioterapije v praksi, ki bo potekalo pod taktirko Sekcije fizioterapevtov zasebnikov, Sekcije fizioterapevtov OZV in Sekcijo fizioterapevtov naravnih zdravilišč. Na srečanju se bomo dotaknili temeljnih standardov fizioterapevtske prakse, si podrobno pogledali klinične smernice v fizioterapiji, kako vrednotiti stanje pacientov, seveda pa bomo z zanimanjem prisluhnili tudi številnim primerom dobre prakse.


Več o srečanju na: http://www.dfs.si/izobrazevanje-izpopolnjevanja-dne-04-10-2014-dogodek-108

O vtisih in navdušenju pa ob zaključku vikenda, spremljajte pa tudi našo Facebook stran.