ENG SLO

Akupresura kot terapija – seminar z delavnico – 24. 6. in 1. 7. 2014

V želji približati številne koristi in široko uporabnost starodavne akupresure, 24. junija in 1. julija, pripravljamo seminar z delavnico

Akupresura kot terapija

na katerem bo svoje znanje z name delila Milena Plut Podvršič, dr. med., akupunkturologinja, predavateljica in avtorica knjige Pot do srca. Podrobneje si bomo ogledali akupresuro in tradicionalno kitajsko medicino, dr. Milena Plut Podvršič pa bo razkrila tudi zakladnico svojih neprecenljivih izkušenj, ki jih je zbrala v več kot 30-letni praksi. Prikazala bo praktično uporabnost akupresure, pomagala do poglobljenega razumevanja le-te, po predavanju pa vas bo naučila tudi samostojne izvedbe akupresure.

8-urni praktični seminar smo razdelili na dva dela, in sicer se bo prvi del odvijal 24. junija od 17. ure dalje, drugi pa bo potekal 1. julija, prav tako od 17. ure dalje v prostorih Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja (Vojkova cesta 63, Ljubljana).

Kotizacija za 8-urni praktični seminar znaša 190 EUR.

V kolikor se boste na seminarju odločili za nakup izobraževalnega orodja IntPad, pripomočka za pripravo na terapijo akupresure, je kotizacija seminarja že vključena v ceno orodja (oziroma velja kot prvi obrok nakupa).

Prijave na seminar so možne do sobote, 21. junija, oz. do zapolnitve mest preko elektronske pošte masa@intpad.net ali telefonske številke 041 707 606.

Vljudno vabljeni!