ENG SLO

Pozitivno delovanje izobraževalnega orodja IntPad mednarodno priznano

Izobraževalni pripomoček za izvajanje akupresure, IntPad, je dobro zapisan v mnenjih uporabnikov in različnih strokovnjakov, potrditev o pozitivnem delovanju pa smo pred dobrim tednom dobili tudi na mednarodnem nivoju.  

Ponosni smo, da smo bili povabljeni k predstavitvi IntPada na 18. mednarodnem kongresu »Science Information Spirit«, ki je potekal od 4. do 6. julija v St. Petersburgu. Znanstveni kongres se osredotoča predvsem na preučevanje človeka oziroma predvsem na celovito delovanje, telesa, uma in duha v interakciji z okoljem. Priznani strokovnjaki in znanstveniki, med njimi tudi doktorji in profesorji fizike tako raziskujejo usklajenost med človekovim psihofizičnim in energetskim stanjem. Ker izobraževalno orodje za izvajanje akupresure sovpada s področji zanimanja mednarodnega kongresa, so nas povabili, da predstavimo prednosti in uporabno vrednost IntPada, povabilu pa smo se z veseljem odzvali.  

V sklopu njihovega raziskovalnega dela so na letošnjem kongresu z njihovim diagnostičnim orodjem IntPad tudi testirali in dobili osupljive rezultate. Odličnost pripomočka so predstavili v zborniku, kjer so v prispevku potrdili pozitivno delovanje orodja. 

Več informacij o kongresu najdete na 
http://scienceinformationspirit.com