ENG SLO

Akupresura kot terapija – seminar z delavnico – 23. 9. in 30. 9. 2014

Akupresura je izredno učinkovita metoda za odpravljanje težav, zato bomo 23. in 30. septembra 2014 znova pripravili seminar z delavnico Akupresura kot terapija, kjer lahko izkoristite priložnost in se seznanite ne le s številnimi koristmi in široko uporabnostjo te tradicionalne kitajske metode, temveč tudi z neprecenljivimi izkušnjami dr. Milene Plut-Podvršič, ki se s tradicionalno kitajsko medicino ukvarja že več kot 30 let. Dr. Plut-Podvršič bo prikazala praktično vrednost akupresure, v pomoč bo pri poglobljenem razumevanju starodavne metode, po predavanju pa se boste skupaj z njo naučili tudi samostojne izvedbe akupresure.  

8-urni praktični seminar smo razdelili na dva dela, prvi se bo odvijal 23., drugi pa 30. septembra od 17. ure dalje, in sicer v prostorih Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja (Vojkova cesta 63, Ljubljana).


Kotizacija
za 8-urni praktični seminar znaša 190 EUR (vsi uporabniki IntPada se lahko seminarja udeležite po 50 % nižji ceni).
 

Prijave na seminar
so možne do zapolnitve mest preko elektronske pošte masa@intpad.net oziroma telefonske številke 041 707 606.
 

Ob prijavi navedite svoje ime in priimek, telefonsko številko in elektronski naslov, po prejeti prijavi pa vam bomo posredovali TRR, na katerega nato nakažete celotno kotizacijo seminarja.  

Za več informacij smo na vam na voljo na zgoraj navedeni številki in elektronskem naslovu.    

Vljudno vabljeni!